Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Biblioteca Centrala UPT | 26/02/2024

Scroll to top

Top

Acces deschis la ProQuest Central

Acces deschis la ProQuest Central

Baza de date ProQuest este accesibilă acum pentru utilizatorii din Universitatea “Politehnica” Timișoara

ProQuest Central reunește 4 baze de date mari (Reviste academice; Cărți; Video și Audio; Disertații și teze) pentru a crea cea mai cuprinzătoare, diversă și relevantă bază de date multidisciplinară. Utilizatorii ei pot avea acces la toate domeniile majore, inclusiv afaceri, sănătate și medicină, științe sociale, arte și științe umaniste, educație, știință și tehnologie și religie. Colecția include mii de reviste academice cu text integral, titluri comerciale și profesionale, ziare, reviste, disertații, documente de lucru, studii de caz și rapoarte de piață, toate reunite într-o singură platformă.

Cu o interfață simplă și un design receptiv, platforma ProQuest Central oferă o experiență de cercetare modernă care ghidează utilizatorii în descoperirea, accesarea și gestionarea surselor cu cel mai variat conținut.

ProQuest Central conţine 47 de baze de date complete ale ProQuest, cu o varietate de conținut din peste 175 de subiecte, făcând din aceasta cea mai vastă resursă de cercetare, unică din lume, care include:

  • peste 31,500 titluri;
  • peste 23,700 titluri cu text integral;
  • peste 12,600 cu text integral curent;
  • peste 7,400 de titluri se regăsesc în clasamentul Scimago, din care cel puțin 3,300 titluri sunt disponibile în text integral curent;