Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Biblioteca Centrala UPT | 25/03/2023

Scroll to top

Top

Baze de date

Accesul la unele baze de date poate fi restricționat datorită măsurilor de securitate adoptate la nivelul UPT. Vă recomandăm să creați un cont personal pentru a avea acces la BD ANELIS de oriunde. Pentru crearea contului urmăriți tutorialul de maj jos:

Tutorial acces la BD “ANELIS”Web of Knowledge este una dintre cele mai importante surse de documentare stiintifica la nivel mondial. Scopul acestei baze de date este de a oferi informatii despre recunosterea stiintifica a articolelor stiintifice si de identificare a noilor tendinte si tehnologii la nivel mondial. Web of Knowledge este autoritatea recunoscuta pentru evaluarea ISI a jurnalelor stiintifice, creat in colaborare cu prestigiosul Institute for Scientific Information din Philadephia, SUA.
Baza de date “Legis Plus” conţine peste 35.000 de acte normative (legi, decrete, hotărâri, ordonanţe, ordine, criterii, norme, precizări, anexe, acte republicate) din anul 1810 şi până în prezent. (se actualizează odată cu apariţia Monitorului Oficial).