Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Biblioteca Centrala UPT | 23/04/2024

Scroll to top

Top

Descoperiți serviciile de editare Enformation în parteneriat cu Enago

Descoperiți serviciile de editare Enformation în parteneriat cu Enago
Dacă sunteți interesat de publicarea academică, avem o veste bună: de astăzi sunt disponibile noi servicii de editare Enformation, realizate în parteneriat cu Enago!
Puteți spori șansele de publicare ale manuscrisului dvs., având acces la o editare de înaltă calitate, realizată de vorbitori nativi de limba engleză, specializați în domenii foarte variate.
Serviciile de editare disponibile sunt:
*Traducere și editare academică
*Copyediting
*Editare complexă
 

Știm că publicarea unei cercetări poate fi un proces complicat, însă noi, echipa Enformation, ne-am propus să simplificăm acest proces pentru dvs.! De aceea, împreună cu Enago oferim această serie de servicii personalizate, care să vă ajute să publicați în reviste internaționale și, totodată, să economisiți efort și să câștigați timp valoros.
 Descoperiți mai multe detalii despre noile servicii de editare Enformation, dezvoltate în parteneriat cu Enago, accesând: https://www.e-nformation.ro/servicii-editare-enformation!
Stay tuned for more #enformation!

Verificați nivelul de similitudine și originalitatea unei lucrări cu Integrity, noul serviciu Enformation (în parteneriat cu Turnitin).