Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Biblioteca Centrala UPT | 21/06/2024

Scroll to top

Top

Manualele digitale de la Cambridge University Press acum mult mai accesibile!

Manualele digitale de la Cambridge University Press acum mult mai accesibile!

Site-ul Higher Education de la Cambridge University Press oferă resurse de predare și învățare de înaltă calitate, cu funcționalități cheie, la prețuri sustenabile. Prețurile pentru întreaga colecție de cărți electronice, au fost revizuite cu scopul de a oferi studenților cele mai bune rezultate de învățare prin intermediul unor prețuri accesibile pentru utilizatorii bibliotecilor.

Pentru deschiderea accesului la resursele Cambridge University Press, vă sugerăm să contactați reprezentantul dumneavoastră de vânzări pentru prețurile specifice instituției dumneavoastră sau să trimiteți un e-mail la library.sales@cambridge.org pentru detalii complete.

Pe măsură ce sunt publicate noi manuale, fiecare dintre acestea este adăugat la colecția corespunzătoare. Prețul nu se bazează pe mărimea cursului și permite accesul nelimitat al utilizatorilor simultani pentru instituția dumneavoastră. Toate colecțiile oferă un preț redus pentru fiecare titlu, cea mai bună valoare fiind oferită de colecția completă.

Cambridge eTextbooks pot fi obținute prin intermediul unui contract de închiriere anual, cu prețuri pentru fiecare titlu în parte, precum și pentru întreaga colecție, toate manualele HSS, toate titlurile STM și 17 colecții de subiecte individuale.

Optiunile de acces:

Full collection: access to all available Cambridge textbooks, including new titles published during the lease period

Subject collections including Engineering, Law, Mathematics, Physics and Astronomy, Classical Studies, and Philosophy

Title by title ordering, for maximum flexibility

Special pricing for customized collections: we can match titles against your institution’s reading list, if applicable, and offer reduced pricing for bundles of more than 5 textbooks