Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Biblioteca Centrala UPT | 26/02/2024

Scroll to top

Top

Ouriginal – noua voce în lupta împotriva plagiatului

Ouriginal – noua voce în lupta împotriva plagiatului

Toamna începe cu vești bune care vin de la partenerul nostru, Urkund, una din principalele companii de tehnologie a educație a cărei misiune este combaterea plagiatului și susținerea integrității academice.

Urkund își unește forțele cu o altă companie de renume în domeniu, PlagScan, pentru a aduce o platformă care să răspundă mai bine nevoilor celor implicați în procesul educațional și de cercetare.  


Lansat oficial la 1 septembrie, creat prin fuziunea principalelor două companii de soluții pentru combaterea plagiatului din Europa – Urkund și PlagScan – combină expertiza și experiența dobândite de-a lungul a două decenii și soluții software de avangardă care sunt menite să permită evaluarea autenticității oricărui text. Ouriginal oferă o structură și acoperire care îi permit să răspundă mai bine nevoilor tot mai mari din educație și cercetare la nivel global.

Puteți citi comunicatul de presă oficial accesând acest link. Mai multe informații despre Ouriginal pot fi găsite la www.ouriginal.com.

Pentru mai multe informații, trimiteți un mesaj la: events@enformation.ro.