Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Biblioteca Centrala UPT | 26/02/2024

Scroll to top

Top

Ziua Mondială a Standardizării

Ziua Mondială a Standardizării

Anual, pe 14 octombrie, sărbătorim Ziua Mondială a Standardizării. Această sărbătoare reprezintă un omagiu adus efortului miilor de colaboratori din întreaga lume care elaborează acorduri tehnice voluntare, publicate sub forma standardelor.

În ultimii doi ani marcați de pandemie, ASRO a fost implicată activ în elaborarea sau adoptarea standardelor esențiale pentru reducerea efectelor pandemiei asupra organizațiilor și, mai ales, asupra oamenilor, asupra sistemului medical și a industriilor.

Cu ajutorul dumneavoastră – comunitatea de standardizare din România – am găsit cele mai bune soluții pentru a putea continua activitatea și pentru a sprijini piața națională prin elaborarea sau adoptarea de standarde.

Întregul sistem de standardizare este bazat pe colaborare și coordonare. Este dovada că , împreună, suntem mai puternici, decât suma capacităților noastre individuale sau a organizațiilor pe care le reprezentăm.

Asociația există prin membrii săi, care prin contribuția lor, cresc vizibilitatea și impactul pe care îl are standardizarea în societatea românească.

Vă mulțumim pentru implicare și vă dorim multă sănătate și succes în activitatea profesională pe care o desfășurați.


La mulți ani, Asociației de Standardizare din România!