Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Biblioteca Centrala UPT | 26/02/2024

Scroll to top

Top

Acces gratuit la resurse medicale și inginerie de la McGraw-Hill Publishing

Acces gratuit la resurse medicale și inginerie de la McGraw-Hill Publishing

Pentru o perioadă limitată de timp, McGraw-Hill Publishing oferă acces gratuit la trei colecții esențiale din domeniul medicinei, farmaciei și ingineriei. 
Accesul este disponibil până în 14 decembrie și se poate face pe bază de IP, din cadrul instituției la care ești afiliat, sau #deacasa, prin platforma enformation.ro din Profilul Instituțional al fiecărui utilizator.

TRIAL
Access Engineering
până în 14 decembrieCuprinde peste 700 titluri, acces la instrumentul DataVis, foi de calcul descărcabile, materiale, video, peste 4000 de grafice și tabele.
WEBEX
Access Engineering
22 noiembrieTe invităm să afli mai multe despre această colecție într-o sesiune online prin Zoom cu reprezentantul editurii, Yara Hazouri, Customer Success Specialist.
TRIAL
Access Medicine
până în 17 decembrieCuprinde peste 120 titluri, 900 de studii de caz, mii de imagini educative, materiale pentru studiu individual, o bază de date despre medicamente integrată, conținut multimedia.
TRIAL
Access Pharmacy
până în 17 decembrieCuprinde peste 100 titluri, inclusiv numeroase studii de caz, materiale pentru studiu individual, o bază de date de medicamente, referința rapide și conținut multimedia.
WEBEX
Access Medicine
Access Pharmacy

24 noiembrieTe invităm să afli mai multe despre aceste colecții într-o sesiune online prin Zoom cu reprezentantul editurii, Yara Hazouri, Customer Success Specialist.

*****

Pentru detalii suplimentare scrie-ne la: sales@enformation.ro